top of page
IMG_20220806_172924_hdr.jpg

Elämyksiä ryhmille

Järjestämme ikimuistoisia elämyspäiviä niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Meille on tärkeää olla toteuttamassa ryhmän näköisiä, huolella suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja hetkiä, joissa on ripaus jotain uutta ja arjesta poikkeavaa. Arvojemme mukaisesti haluamme koota ihmisiä yhteen luonnon äärelle ja tarjota luovuutta ja tiimityötä kehittäviä elämyksiä. Olemme onnistuneet, jos päivän jälkeen voit sanoa, että olet oppinut jotain uutta tiimistäsi tai itsestäsi.

Tervetuloa tutustumaan meidän luontoelämyksiin!

Olemme järjestäneet jo satoja elämyksiä eri kokoisille organisaatioille ja pystymme toteuttamaan päivän kahden hengen tiimeistä yli 100 hengen tapahtumiin. Kumppanikohteissa pystymme luontoelämysten lisäksi järjestämään ruokailut, majoitukset, kokoustilat ja mahdolliset muut aktiviteetit.

Meihin ovat luottaneet jo monet työyhteisöt, kuten KONE, Lähitapiola, Telia Finland, OP, Fortum, Veikkaus, Nordea ja YIT.

Elämysten ryhmäkoot:

Luontopakopeli 2-80 henkilöä samaan aikaan, isommat ryhmät erissä
Elämyskellunta 1-10 henkilöä samaan aikaan, isommat ryhmät erissä
Human Foosball 8-22 henkilöä samaan aikaan, isommat ryhmät erissä tai turnaus
Country Escape maatilapakopeli, Ilolan maatila, 2-8 henkilöä samaan aikaan, isommat ryhmät erissä

 

IMG_6312.heic

Tiimipäivät

Kaipaatteko jotain uutta työporukan virkistyspäivään? Ulkona toteutettavat elämyksemme Luontopakopeli, Elämyskellunta ja Human Foosball sopivat loistavasti työporukan tiimipäiviin.

 

Järjestämme elämyspalveluita kumppanikohteissamme ympäri Etelä-Suomen. Voimme myös tuoda elämykset yrityksenne luo, mikä mahdollistaa aktiviteettien toteuttamisen vaikka kesken työpäivän. 

Olemme luoneet spesiaalit elämyspaketit kunkin kumppanin kanssa erikseen, löydät ne kumppanisivuilta. Tutustu spesiaaleihin elämyspaketteihin ja ole meihin yhteydessä, niin suunnitellaan teille mieluinen kokonaisuus!

20230523_171648.jpg

Synttärit

Etsitkö yhteistä tekemistä ja hauskanpitoa osaksi merkkipäivää? Valitse pakopeli, elämyskellunta tai Human Foosball ja tule viettämään unohtumatonta elämyspäivää kumppanikohteisiimme tai vaikka teidän lähiluontoon.

Päivänsankarin lahja on mahdollista yhdistää osaksi peliä!

IMG_3246 2_edited.jpg

Polttarit

Suunnitteletteko jotain spesiaalia yllätykseksi polttarisankarille? Valitse pakopeli, elämyskellunta tai Human Foosball ja viettäkää unohtumaton elämyspäivä kumppanikohteissamme tai vaikka teidän lähiluonnossa..

Polttarisankarin lahja on mahdollista yhdistää osaksi peliä!

bottom of page