IMG_1519.HEIC

Elämyksiä ryhmille

Järjestämme ikimuistoisia elämyspäiviä niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Meille on tärkeää olla toteuttamassa ryhmän näköisiä, huolella suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja hetkiä, joissa on ripaus jotain uutta ja arjesta poikkeavaa. Arvojemme mukaisesti haluamme koota ihmisiä yhteen luonnon äärelle ja tarjota luovuutta ja tiimityötä kehittäviä elämyksiä. Olemme onnistuneet, jos päivän jälkeen voit sanoa, että olet oppinut jotain uutta tiimistäsi tai itsestäsi.

Tervetuloa tutustumaan meidän luontoelämyksiin!

Olemme järjestäneet jo satoja elämyksiä eri kokoisille organisaatioille ja pystymme toteuttamaan päivän kahden hengen tiimeistä yli 100 hengen tapahtumiin. Kumppanikohteissa pystymme luontoelämysten lisäksi järjestämään ruokailut, majoitukset, kokoustilat ja mahdolliset muut aktiviteetit samaan myyntihintaan. Meihin ovat luottaneet jo monet työyhteisöt, kuten KONE, Lähitapiola, Telia Finland, OP,  Fortum, Veikkaus, Nordea ja YIT.

Elämysten ryhmäkoot:

Luontopakopeli 2-80 henkilöä samaan aikaan, isommat ryhmät useammassa erässä
Elämyskellunta 1-10 henkilöä samaan aikaan, isommat ryhmät useammassa erässä
Human Foosball 8-22 henkilöä samaan aikaan, isommat ryhmät useassa erässä tai turnaus-muotoisena
Country Escape maatilapakopeli, Ilolan maatila, 2-8 henkilöä samaan aikaan, isommat ryhmät useammassa erässä
Inside Escape pakohuone, Vierumäki, 2-6 henkilöä samaan aikaan, isommat ryhmät useammassa erässä

IMG_0983.heic

Yritykset

Kaipaatteko jotain uutta työporukan virkistyspäivään? Meidän ainutlaatuinen luontopakopeli on pakohuonepeleistä inspiraationsa saanut elämys, joka pelataan ulkoilmassa. Pakopeli on hauskaa yhdessä tekemistä, mutta lisäksi se haastaa ja kehittää tiimin yhteistyötä.

Järjestämme luontopakopelejä kumppanikohteissamme Vierumäellä, Pajulahdessa, Varalassa, Vaihmalan Hovilla, Hotelli Nuuksiolla, Ilorannassa ja Ilolan maatilalla. Voimme myös tuoda luontopakopelin yrityksenne luo, mikä mahdollistaa pelaamisen vaikka kesken työpäivän.

Järjestämme elämyskelluntaa kumppanikohteissamme Vierumäellä, Pajulahdessa, Vaihmalan Hovilla, Hotelli Nuuksiolla ja Ilorannassa. Voimme myös tuoda elämyksen yrityksenne luo, mikä mahdollistaa rentouttavan kellunnan vaikka kesken työpäivän. 

Olemme luoneet spesiaalit elämyspaketit kunkin kumppanin kanssa erikseen, joten löydät ne kumppanisivuilta. Tsekkaa spesiaalit elämyspaketit ja varaa teille mieluinen kokonaisuus!

image00019.jpeg

Synttärit

Etsitkö yhteistä tekemistä ja hauskanpitoa osaksi merkkipäivääsi? Valitse pakopeli, elämyskellunta tai Human Foosball.

Päivänsankarin lahja on mahdollista yhdistää osaksi peliä!

nuotio

Polttarit

Suunnitteletteko jotain spesiaalia yllätykseksi polttarisankarille? Valitse pakopeli, elämyskellunta tai Human Foosball.

Polttarisankarin lahja on mahdollista yhdistää osaksi peliä!