top of page
20230915_121423_edited.jpg

Painottomuuden tunne

Elämyskellunta

Elämyskellunnassa koet ainutlaatuisen painottomuuden tunteen luonnon keskellä. 

 

Nelosen Jaksa Paremmin -ohjelmastakin tuttu Elämyskellunta toimii hyvin joko omana rentoutushetkenä vain itseesi keskittyen tai yhteisöllisenä aktiviteettina yhdessä ystävien, työkavereiden tai perheen kesken, jolloin hauskanpidolla ei ole rajoja!

 

Kellunta on ikimuistoinen luontoelämys, jossa päästään hetkeksi osaksi luontoa. Kellunnassa rentoudutaan ja nautitaan luonnon energiasta ja rauhasta veden ympäröimänä. Fiilistä on hankala pukea sanoiksi, siksi se on koettava itse!

 

Kelluntapukujen alle pukeudutaan mukaviin, vuodenajan mukaisiin vaatteisiin ja kengät riisutaan pois. Talviaikaan suosittelemme säätä lämpimämpää kerrospukeutumista sekä villasukkia, sormikkaita ja ohutta pipoa. Mukaan on hyvä ottaa myös varavaatetta varmuuden vuoksi, sillä vesiaktiviteetissa kastuminen on aina mahdollista.

1-10 hlö , suuremmat ryhmät kahdessa erässä

alk. 350€ / 1-5 hlö, lisähenkilöt 40-70€ / hlö

75 min (Kellunta-aika 30-45 min vuodenajasta riippuen)

Kelluntapukujen alle suosimme kerrospukeutumista. Kylmällä ilmalla otathan mukaan myös villasukat, sormikkaat ja ohuen pipon. Meillä on myös lainata alushaalareita ja villasukkia. Vältä paksuja kaulahuiveja. Silmälaseja käyttäville suosittelemme piilolinssejä kellunnan ajaksi. Pitkät hiukset on hyvä sitoa.

Vierumäki Suomen Urheiluopisto, Heinola

Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola

Hotelli Nuuksio, Espoo

Kuusijärvi, Vantaa 

Vaihmalan Hovi, Lempäälä 

Iloranta, Hauho

Lehmonkärki, Asikkala

Voimme myös siirtää elämyksen toivomaanne kohteeseen, kysy lisää!

Kysy lisätietoja: info@naturescape.fi / +358 45 205 4263

bottom of page