Varausehdot ja verkkosivujen varausjärjestelmä

 

Nature Escape Oy myy varausjärjestelmänsä kautta tiettyyn ajankohtaan sidottuja elämyspalveluita yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Varaus tehdään Nature Escapen varausjärjestelmässä ja se astuu voimaan varaushetkellä.

Varaaminen oikeuttaa elämysaktiviteettiin varauksen yhteydessä ilmoitettuna ajankohtana maksua vastaan. 

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Varaamisen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään varauksen toteuttamiseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen sekä varausta koskevaan olennaiseen tiedottamiseen (esim. peruutukset). Varauksia tehdessäsi ja maksaessasi  varausjärjestelmän kautta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Varatun elämyksen voi maksaa paikanpäällä tai jälkikäteen laskulla (Laskutuslisä 3€). ​

Maksutapoina meillä käyvät yleisimmät maksukortit sekä Smartumin, Edenredin, Eazybreakin ja E-passin mobiilisovellukset. Emme enää vastaanota edellä mainittujen seteleitä. Käteisellä maksaminen onnistuu vain tasarahalla, sillä emme kuljeta vaihtokassaa elämyspalveluissamme. 

Onnistuneen varauksen jälkeen varauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään varausvahvistus. Vahvistusviestin lähettäminen edellyttää voimassaolevan sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Viesti sisältää sähköpostiosoitteen, josta voit tarvittaessa kysyä lisätietoa tai antaa palautetta varauksesta sekä johon voit tarvittaessa peruuttaa varauksen tai muuttaa sitä.

Sähköisesti tehdyn varauksen voi muuttaa tai sen voi peruuttaa lähettämällä viestin vahvistussähköpostissa olevaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelimitse +358 45 205 4263. Muutokset ja peruutukset on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen varatun elämyksen alkua.

Kuluttajansuojalakiin 9.1.2016 lisätyn säännöksen mukainen tiedonanto erimielisyystapausten varalta:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram_icon
  • LinkedIn Social Icon
  • TripAdvisor

info@naturescape.fi | +358 45 205 4263 | Koulutuskeskuksentie 2, 19120 Vierumäki

Vierumäki_logo.svg.png
_edited.jpg
unnamed.jpg
footer-logo.png