top of page

Varausehdot ja verkkosivujen varausjärjestelmä

 

Nature Escape Oy myy varausjärjestelmänsä kautta tiettyyn ajankohtaan sidottuja elämyspalveluita yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Varaus tehdään Nature Escapen varausjärjestelmässä ja se astuu voimaan varaushetkellä.

Varaaminen oikeuttaa elämysaktiviteettiin varauksen yhteydessä ilmoitettuna ajankohtana maksua vastaan. 

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Varaamisen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään varauksen toteuttamiseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen sekä varausta koskevaan olennaiseen tiedottamiseen (esim. peruutukset). Varauksia tehdessäsi ja maksaessasi  varausjärjestelmän kautta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Varatun elämyksen voi maksaa etukäteen varausjärjestelmässä (varausjärjestelmä veloittaa sitä kautta tehdystä varauksesta noin 6 % varausmaksun), paikanpäällä (ilman lisämaksua) tai jälkikäteen laskulla (Laskutuslisä 5€). ​

Maksutapoina meillä käyvät yleisimmät maksukortit sekä Smartumin, Edenredin, Eazybreakin ja E-passin mobiilisovellukset. Emme enää vastaanota edellä mainittujen seteleitä.

Onnistuneen varauksen jälkeen varauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään varausvahvistus. Vahvistusviestin lähettäminen edellyttää voimassaolevan sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Viesti sisältää sähköpostiosoitteen, josta voit tarvittaessa kysyä lisätietoa tai antaa palautetta varauksesta sekä johon voit tarvittaessa peruuttaa varauksen tai muuttaa sitä.

Tehdyn varauksen voi muuttaa tai sen voi peruuttaa lähettämällä viestin vahvistussähköpostissa olevaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelimitse +358 45 205 4263. Luontoelämysten mahdolliset varausmuutokset ja peruutukset on tehtävä veloituksetta viimeistään 7 vuorokautta ennen varauksen ajankohtaa. Myöhemmin peruutetuista varauksista  veloitamme 50% varauksen hinnasta. Jos luontoelämyksen peruuttaminen tai mahdolliset varauksen muutokset tehdään vasta alle 48 tuntia ennen varauksen ajankohtaa tai ryhmä ei saavu paikalle, veloitamme koko varatun elämyksen hinnan. Inside Escape pakohuoneen peruutus tapahtuu veloituksetta vähintään 48 tuntia ennen varatun elämyksen alkua. Jos pakohuoneen peruutus tai mahdolliset varauksen muutokset tehdään vasta alle 24 tuntia ennen varattua ajankohtaa tai ryhmä ei saavu paikalle, veloitamme koko elämyksen hinnan.

Kuluttajansuojalakiin 9.1.2016 lisätyn säännöksen mukainen tiedonanto erimielisyystapausten varalta:

bottom of page