Tietosuojaseloste ja evästeiden käyttö

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Nature Escape Oy, Y-tunnus 2915922-6

Koulutuskeskuksentie 2, 01920 Vierumäki

Myöhemmin Nature Escape. 

2. Yhteishenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Iida Keisu

puh. +358408465864

email iida@naturescape.fi

3. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain 8 §:n perusteella asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitamiseen, kehittämiseen ja analysointiin, asiakasviestintään, markkinoinnin suunnitteluun ja kohdentamiseen, asiakaspalvelun kehittämiseen sekä liiketoiminnan suunnitteluun ja seurantaan. Rekisterin sisältämiä henkilötietoja voidaan käyttää lainsäädännön sallimin keinoin Nature Escapen omaan suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin, mielipide- tai markkinatutkimukseen tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin sekä asiakasviestintään myös sähköisiä välineitä käyttäen.

Henkilötietojen käsittelyn perusteena on rekisteröidyn antama suostumus henkilötietojen käsittelyyn.

Henkilö antaa kyseisen luvan varatessaan tai ostaessaan palveluja verkkosivuilta, tilatessaan uutiskirjeen ja/tai antamalla yhteystietonsa Nature Escapen työntekijälle.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Nature Escapen omassa rekisterissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille (esim. Facebook). Nature Escape voi myös halutessaan käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Nature Escapella on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä rekisterin yhteyshenkilölle, sähköpostitse iida@naturescape.fi

4. Rekisterin sisältö

Verkossa tai sähköpostitse varauksen tehneiden asiakkaiden
henkilötiedot (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite),  uutiskirjeen tilaajien henkilötiedot (nimi ja sähköpostiosoite). Laskutusasiakkailta kerätään lisäksi yrityksen laskutukseen tarvittavat tiedot.

5. Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Nature Escapen käytössä, paitsi käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen, mainonnan kohdentamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Asiakasrekisterin käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnus ja salasana. Tiedot on suojattu teknisesti palomuurilla.

6. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Rekisteröidyn pyynnöstä teemme henkilötietoihin tarpeelliset oikaisut ja täydennykset tai poistamme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet tiedot. Tietojen tarkastus ja päivitys tapahtuu ottamalla yhteys iida@naturescape.fi

Voit milloin tahansa peruuttaa Nature Escapen uutiskirjeen tilauksen klikkaamalla uutiskirjeen alareunan peruutuslinkkiä tai ilmoittamalla siitä sähköpostitse. 

7. Verkkosivuston evästeet

 

Kun käytät verkkosivustoamme, sivusto saattaa sijoittaa evästeitä tietokoneellesi. Osa evästeistä ovat välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta. Ne ovat lähinnä toiminnallisia evästeitä, jotka mahdollistavat tietojen säilymisen siirtyessäsi sivulta toiselle. Esimerkiksi verkkokaupan ostoskori ja kassa eivät toimisi ilman evästeitä. Evästeet, jotka eivät ole välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta liittyvät usein kävijöiden käyttäytymisen analysointiin. Ne auttavat meitä kehittämään sivustoamme ja mainontaamme parempaan suuntaan. Keräämme evästeiden avulla tapahtumatietoa verkkosivuston kehittämistä sekä verkkomainonnan kohdentamista varten. Myös kolmannet osapuolet (Facebook, Google Analytics) voivat käyttää evästeitä, jäljitteitä ja vastaavia tekniikoita kerätessään ja vastaanottaessaan tietoja sivustostamme ja käyttää niitä mittauspalvelujen tarjoamiseen ja mainosten kohdentamiseen.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden vastaanottamisen. Voit kuitenkin kieltäytyä mainosten kohdennukseen tarvittavien tietojen keräämisestä ja käytöstä muuttamalla selaimesi asetuksia. Voit myös estää tiettyjen yritysten (esim. Facebook ja Google) mainontatarkoituksiin liittyvät evästeet osoitteessa www.aboutads.info/choices.