top of page
4d005c31-3219-48db-ad75-003437f56403_edited.jpg

Yhteiset onnistumiset

Country Escape

Country Escape on pakopeli Ilolan maatilan tunnelmaa hehkuvassa navetassa. Maatilapakopeli on täynnä hauskoja arvoituksia!

Country Escape on maatilalle sijoittuva pakopeli, jossa tavoitteena on pulmia ja arvoituksia ratkaisemalla selvittää varastetun palkinnon sijainti sekä varkaan henkilöllisyys.

Tämä maatilapakopeli koostuu päättelytehtävistä sekä toiminnallisista tehtävistä, jotka johdattelevat pelaajat varkaan sekä varastetun palkinnon jäljille. Peli soveltuu lapsiperheille sekä pakopeliharrastusta aloitteleville henkilöille.

Nature Escape on erikoistunut pakopelien suunnitteluun ja toteutukseen jo vuodesta 2018. Country Escape on luontopakopelin ja pakohuoneen hybridi-malli, jossa pakopeli pelataan suljetussa ulkotilassa. Ensimmäinen Country Escape on toteutettu vanhaan navettaan. Projekti toteutettiin yhteistyössä Haaga-Helian liikunnanohjaajaopiskelijoiden kanssa. 

Eletään vuotta 1951. Matkaseurueenne on saapunut junalla Metsäkansan asemalle ja seuraava junanne lähtee tunnin kuluttua. Hyödynnätte odotusajan tutustumalla pihapiiriin ja maatilan eläimiin. Rapsuttaessanne lampaita maatilan omistaja saapuu luoksenne ja pyytää teiltä palvelusta. 

Tilan suuren ylpeydenaiheen Suomenhevosen Auliksen arvokas ratsastuspalkinto on kadonnut. 

 

Kysymys kuuluukin, missä palkinto on ja kuka on varkauden takana? Varas pyrkii todennäköisesti samaan junaan kanssanne, sillä kyseinen juna on päivän viimeinen mahdollisuus päästä pois Metsäkansan asemalta. Juna lähtee tunnin kuluttua, ehdittekö selvittämään mysteerin ennen sitä?

bottom of page