top of page
external-file_edited.jpg

Kesä on täällä!

Kesäaikaan Nature Escapen elämyksissä käy ennen kaikkea vapaa-ajan asiakkaita. Kokoa siis perhe tai kaveriporukka kasaan ja tulkaa nauttimaan ulkona olosta mieleenpainuvien aktiviteettien parissa.

Voit myös varata meidät esimerkiksi kesämökkisi pihaan, mikäli kohteisiimme siirtyminen loman vietosta ei houkuttele, mutta kaipaatte kuitenkin jotakin spesiaalimpaa tekemistä!


Ota yhteyttä info@naturescape.fi tai +358 45 205 4263, niin suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus!

IMG_20230610_125846_hdr.JPEG

Unohtumaton elämys polttareihin

Suunnitteletko kesälle polttareita, joihin kaipaat jotain ainutlaatuista aktiviteettia?

Olemme olleet mukana monien polttareiden järjestämisessä. Niin luontopakopelit kuin kelluntakin on tuoneet hauskaa tekemistä myös porukoille, jotka eivät entuudestaan toisiaan tunne.

Kun varaat polttarielämyksen kesä-elokuulle 30.5. mennessä ja mainitset nähneesi tämän ilmoituksen, tarjoamme lahjan polttarisankarille kaupan päälle (arvo n. 30 €)!

6bad60db-4d7c-4368-b6c0-d6f8df527496_edited.jpg

Tekemistä leireille?

Luontopakopelit sopivat hyvin myös monenikäisille lapsille ja nuorille. Olemme toteuttaneet pelejämme myös leirikeskusten lähimaastossa.

Mikäli kaipaatte spesiaalimpaa tekemistä esimerkiksi kesäleireille, voi luontopakopeli olla sopiva vaihtoehto. Haluamme tarjota pelejä nuorille alennettuun hintaan. Kysy tarjous, niin laskemme hinnan leirinne sijainnin ja osallistujamäärän mukaan! 


Esimerkkihinta tarjouksesta nuorisoryhmälle toteutettuna Vierumäellä tai Varalassa:
Max. 24 lasta, 3 peräkkäin toteutettua luontopakopeliä yhteensä 480 € eli 20 €/hlö.

IMG_3378_edited.jpg

Arvonta: voita upea Nature Escape termosjuomapullo!

Jaa kokemuksesi elämyksistämne instagramissa tai facebookissa ja merkitse julkaisuun Nature Escape/ @naturescapefinland. Arvomme kaikkien kuvan jakaneiden kesken tyylikkään Nature escape juomapullon, joka pitää juomasi kylmänä tai kuumana.
Arvonta suoritetaan elokuussa 2024.

3d.png

Tutustu meidän elämyksiin 3D-kierroksella!

Onko seuraavan tiimipäivän suunnittelu ajankohtaista? Tutustu meidän upouuteen 3D-kierrokseen ja täytä tarjouslomake, niin olemme sinuun yhteydessä.
 
Voit myös varata ajan lyhyeen elämys-esittelyyn, jossa käymme etäyhteydellä läpi eri vaihtoehtoja tiimipäivien järjestämiseen.

bottom of page