top of page

Nature Escape Elämysleirin peruutus-, maksu- ja vakuutusehdot

 

ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN

Ilmoittautuminen leirille on sitova ja astuu voimaan ilmoittautumislomakkeen lähettämishetkellä.  

Ilmoittautumisen jälkeisistä peruutuksista peritään aina toimistokulut 20€/hlö. 

  • 11.06.2022 jälkeen tehdyistä peruutuksista pidätämme 50% + toimistokulut/hlö. 

  • 25.06.2022 jälkeen tehdyistä peruutuksista pidätämme täyden hinnan.

 

Leirille osallistumisen voi peruuttaa vielä ennen leirin alkua akuutin sairastapauksen vuoksi. Sairastapauksessa leiristä maksettu hinta hyvitetään osallistujalle vähennettynä toimistokuluilla 20 euroa. Maksun palautuksen edellytyksenä on lääkärintodistuksen toimittaminen Nature Escape Oy:lle sähköpostitse 17.07.2022 mennessä. Lääkärintodistuksesta tulee käydä ilmi leirinaikainen este osallistumiselle. Muiden osallistuvien perheenjäsenten osalta noudatetaan normaaleja peruutusehtoja, paitsi jos 50% tai enemmän osallistuvista perheenjäsenistä ovat estyneitä. Tässä tapauksessa peruutus voidaan tehdä muidenkin osalta toimistokulujen hinnalla. 

Varatun leirin voi peruuttaa ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen info@naturescape.fi tai puhelimitse numeroon +358 452054263. Sähköpostitse tehty peruutus katsotaan tapahtuneeksi sähköpostin vastaanottamishetkellä ja puhelimitse tehty peruutus sillä hetkellä, kun osallistuja on ensimmäisen kerran pyrkinyt tavoittamaan järjestäjän mainitusta numerosta, vaikka puheluun ei olisi vastattu.

 

LEIRIN KESKEYTYMINEN LEIRIN AIKANA

Mikäli osallistuja sairastuu tai joutuu muusta pakottavasta syystä jättämään leirin kesken ei Nature Escape Oy ole velvollinen korvaamaan leirimaksua. Leiri katsotaan alkaneeksi leirin avaustilaisuuden alkaessa. 

Jos asiakas ei osallistu leirille, eikä ole peruuttanut osallistumistaan peruutusehtojen mukaisesti, peruutuksesta veloitetaan peruutuskuluna 100 % leirin hinnasta.

 

JÄRJESTÄJÄN OIKEUS PERUUTTAA LEIRI

Alhainen osanottajamäärä: Mikäli leirille on 11.6.2022 mennessä ilmoittautunut alle 20 osallistujaa (19 osallistujaa tai vähemmän), niin leiri voidaan peruuttaa ja jo maksetut rahat palautetaan osallistujille kokonaisuudessaan (100 %). 

Ylivoimainen este: Jos kohtaamme ylivoimaisen esteen, force majeure-tilanteen, tai Nature Escape Oy:stä riippumattoman esteen, joka pakottaa Nature Escape Oy:n peruuttamaan leirin kokonaan, eikä asiakkaalle voida tarjota korvaavaa leiriä, asiakkaalle palautetaan jo maksettu leirimaksu kokonaisuudessaan (100 %). Tällaisessa tilanteessa asiakas ei voi saada vahingonkorvausta ylimääräisistä tai hyödyttömäksi käyneistä kuluista, joita tilanteesta saattaa aiheutua. 

Peruutuksesta ilmoitetaan sähköpostitse ja puhelimitse ilmoittautumislomakkeen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ja puhelinnumeroon.

 

MAKSAMINEN

Leirin hintaan sisältyy ohjelman mukaiset aktiviteetit, ohjelmaan merkityt ruokailut sekä opistotason majoitus Vierumäellä. Leiri maksetaan laskulla, joka lähetetään sähköpostitse pdf laskuna 11.06.2022 sisältäen 14 päivän maksuajan. Mahdolliset lisäaktiviteetit ja palvelut maksetaan paikan päällä leirin aikana tai myöhemmin laskulla.

 

VAKUUTUS

 Leiriläiset eivät ole vakuutettuja leirin aikana Nature Escape Oy:n puolesta. Tarkistathan leirille osallistuvien vakuutukset.

bottom of page