top of page

Terms of booking and cancellation

Nature Escape Oy

Adress: Koulutuskeskuksentie 2, 19120 Vierumäki

E-mail: info@naturescape.fi

Phone: +358 45 205 4263

Y-tunnus: 2915922-6

 

Asiakas sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja varatessaan Nature Escapen palveluita verkon varausjärjestelmästä tai sähköpostitse/puhelimitse. Näitä ehtoja sovelletaan yrityksen tarjoamiin elämyspalveluihin sekä mahdollisiin sovittuihin oheispalveluihin. Ehdot tulevat osapuolia sitoviksi, kun osapuolet ovat sopineet tapahtuman järjestämisestä joko tarjouksen hyväksymisen tai muun sopimuksen perusteella esim. sähköpostitse tai puhelimitse. Hyväksyntään riittää kirjeenvaihto, josta tämä on todettavissa. Pidätämme oikeuden muuttaa varausehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin.

 

Nature Escape Oy myy varausjärjestelmänsä kautta tiettyyn ajankohtaan sidottuja elämyspalveluita yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Sovellamme elämyspalveluissa dynaamista hinnoittelua, joten hinnat voivat vaihdella riippuen ajankohdasta ja kohteesta. 

Varaus tehdään Nature Escapen varausjärjestelmässä ja muuttuu sitovaksi, kun varauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään varausvahvistus. Vahvistusviestin lähettäminen edellyttää voimassaolevan sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Viesti sisältää sähköpostiosoitteen, josta voit tarvittaessa kysyä lisätietoa tai antaa palautetta varauksesta sekä johon voit tarvittaessa peruuttaa varauksen tai muuttaa sitä. . Varaaminen oikeuttaa elämysaktiviteettiin varauksen yhteydessä ilmoitettuna ajankohtana maksua vastaan. 

 

​Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Varaamisen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään varauksen toteuttamiseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen sekä varausta koskevaan olennaiseen tiedottamiseen (esim. peruutukset). Varauksia tehdessäsi ja maksaessasi varausjärjestelmän kautta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Asiakasryhmän tulee varustautua ulkoiluun sopivalla sään mukaisella vaatetuksella ja ulkoilukengillä. Varaajan tulee muistuttaa osallistujia ottamaan mukaan tarvittavat henkilökohtaiset lääkkeet ja ilmoittamaan tarvittavista terveyteen liittyvistä tekijöistä palveluntarjoajalle ennen elämyksen alkua. Tiedot mahdollisista allergioista, erityisruokavalioista tai liikuntarajoitteista on toimitettava palveluntarjoalle vähintään viikkoa ennen varauksen ajankohtaa. 

 

Jos asiakasryhmä rikkoo, vaurioittaa tai toimii annettujen ohjeiden vastaisesti palvelujen välineistön suhteen, on Nature Escape Oy:llä oikeus laskuttaa laiminlyönnistä aiheutuneet kulut asiakasryhmältä. Humaltuneen henkilön tai ryhmän elämyspalvelu voidaan tarvittaessa ohjaajan toimesta keskeyttää, jos tilanteen koetaan olevan uhkaava tai vaarallinen.  

 

Vakuutukset

 

Nature Escape Oy:n järjestämissä tapahtumissa asiakkailla on oltava oma vakuutus joko yrityksen kautta tai yksityishenkilönä. Vastuuvakuutuksemme kattaa vain  työntekijöille tapahtuneet vahingot. 

 

Palveluntarjoajan toiminnan vastuuvakuutus katsotaan alkavan ryhmän vastaanottamisesta ja päättyvän suoran toiminnan päättyessä. Kaikkeen toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista. Mikäli tapahtumaan liittyy kolmannen osapuolen tilojen tai palvelujen (hotelli tai vastaava ruokailu, kokous tai saunominen) käyttö mikä ei ole palveluntarjoajan hallinnoimaa, on vastuu tältä osin kolmannella osapuolella. 

 

Tarkistakaa ryhmänne tapaturmavakuutuksen olemassaolo ja sen kattavuus yrityksenne puolelta tapahtuman sisällön, keston, tilaisuuteen tulon ja sieltä poistumisen osalta. Mikäli ryhmällänne ei ole voimassa olevaa tapahtuman ja sen sisällön kattavaa tapaturmavakuutusta voimme halutessanne vakuuttaa osallistujanne erillisellä sopimuksella. 

 

Tapaturmavakuutuksen hinta koostuu osallistujamäärästä, toiminnan lajista sekä halutun vakuutuksen laajuudesta että sisällöstä. Tilauksesta otamme tapahtumakohtaisen vakuutuksen niille, joilla omaa vakuutusta ei ole tai vakuutus on vajavainen. Vakuutus lisätään elämyksen hintaan.


 

​Maksutavat

 

Nature Escapen tarjoaman elämyksen voit maksaa heti verkkovarauksen yhteydessä, paikan päällä ennen elämyksen alkua tai jälkikäteen laskulla. 

 

Kun varaat elämyksen suoraan nettisivujen varausjärjestelmän kautta, elämys maksetaan heti ja varausjärjestelmä lisää kokonaishintaan 6 % varausmaksun. Jos et halua maksaa varaustasi etukäteen, voit tehdä varauksen laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@naturescape.fi tai soittamalla numeroon +358 45 205 4263. 

 

Paikan päällä maksutapoina käyvät yleisimmät maksukortit, Izettlen maksulinkki sekä Smartumin, Edenredin ja E-passin mobiilisovellukset/kortit. Emme enää vastaanota edellä mainittujen virikeseteleitä.

 

Jos haluatte maksaa laskulla, ilmoitattehan laskutustiedot viitteineen varauksen teon yhteydessä. Laskutuksesta perimme 10€ laskutuslisän. Suosimme verkkolaskuja.​

 

Peruutusehdot / Cancellations

 

Varauksen peruutus, siirto tai ryhmäkoon muutokset on tehtävä veloituksetta vähintään 7 vuorokautta ennen varattua ajankohtaa. Myöhemmin peruutetuista varauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta. Jos peruutus tai ryhmäkoon muutokset ilmoitetaan alle 48 tuntia ennen varattua ajankohtaa tai ryhmä ei saavu paikalle, veloitamme koko varauksen summan. Peruutukset sähköpostitse info@naturescape.fi tai puhelimitse +358 45 205 4263.

 

Nature experiences can be canceled free of charge at least 7 days before the scheduled time. For reservations canceled later, we charge 50% of the price of the experience. If cancellation or possible group size changes are made less than 48 hours before the reservation or the group does not arrive, we will charge the entire amount of the booked experience. Cancellations should be made by email info@naturescape.fi or by phone +358 45 205 4263.

Jos teette peruutuksen yllä olevien ehtojen puitteissa ja olette maksaneet varauksen etukäteen, palautetaan maksu täysimääräisenä maksajalle 5 arkipäivän kuluessa. 

 

Elämyksemme järjestetään pääosin ulkona luontoympäristössä ja normaalit peruutusehdot pätevät myös esimerkiksi sadesäällä, jolloin elämys toteutetaan normaalisti luontoympäristössä tai mahdollisuuksien mukaan sisätiloissa. 

 

Peruutusehdoista poiketaan vain Force Majeure -tapauksissa, mahdollista vaaraa aiheuttavien luonnonilmiöiden suhteen, lääkärintodistuksella tai muun luotettavan selvityksen toimittamalla Nature Escape Oy:lle 14 vuorokauden kuluessa ilmoituksesta. Näissä tapauksissa elämys voidaan siirtää veloituksetta uuteen ajankohtaan. 

Nature Escape Oy ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta esteestä (Force Majeure), jota sen ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon ja jonka seurauksia se ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Nature Escape ei korvaa luonnonolosuhteista, kuten hyönteisistä, eläimistä, kelirikosta tai odottamattomista säänvaihteluista asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.
 

​Erimielisyystapaukset

Kuluttajansuojalakiin 9.1.2016 lisätyn säännöksen mukainen tiedonanto erimielisyystapausten varalta:

bottom of page