LUONTOPAKOPELI

Luontopakopeli NaturEscape on nimensä mukaisesti luonnossa tapahtuva pakopeli, jossa tavoitteena on ratkaista pelin aikana kohdatut ongelmanratkaisutehtävät yhdessä ryhmän kanssa työskennellen.

Peli sisältää kevyitä fyysisiä aktiviteetteja ja lyhyitä siirtymiä tehtävien välillä. Pelissä eteneminen vaatii ennen kaikkea nokkeluutta ja loogista päättelykykyä, mutta kaiken keskiössä on yhteistyö. Peli voidaan toteuttaa esimerkiksi tuttavallisten ryhmien välisenä kilpailuna tai rennosti kaveri- tai työporukan kesken. Ikäsuositus +13v. Sovellettavissa myös nuoremmille lapsille ja liikuntarajoitteisille. 

Olette tehneet taustatyötä kolme viikkoa ja selvittänyt, että teillä on todella mahdollisuus saada lupa maailman kahdeksannen ihmeen kaivamiseksi. Siihen liittyy Maailman Arkeologien asettama aikaraja. Sopimus täytyy todentaa tiettyyn kellon lyömään mennessä. Tuo aikaikkuna koittaa 62 minuutin päästä. Sen jälkeen kaivuulupia myönnetään muille arkeologeille ja teille lankeaa sopimuksen mukainen 10 vuoden karenssi kaivuuluvan hakemiseen. On aika selvittää arvoitukset!

Hinta: 

2-6hlö 150€

7-8hlö 180€

9-12hlö 300€

13-16hlö 360€

Missä: Varattavissa Vierumäellä ympäri vuoden, Espoon Seikkailupuisto Huipussa lokakuun 18.10 saakka

Siirrettävissä moniin eri lokaatioihin asiakkaiden toiveiden mukaan!

Kysy lisätietoja: info@naturescape.fi!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram_icon
  • LinkedIn Social Icon
Vierumäki_logo.svg.png

info@naturescape.fi | +358 45 205 4263 | Koulutuskeskuksentie 2, 19120 Vierumäki